Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев ще е следващият съперник

...
Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев ще е следващият съперник
Коментари Харесай

Агентът на Джошуа: Следващият мач е с Кобрата

Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев ще е идващият противник на международния първенец Антъни Джошуа, разгласи мениджърът на британеца Еди Хърн.

Пулев е кандидат за пояса на IBF, който е владеене на Джошуа. Той е международен първенец в свръхтежка категория и на WBА, откъдето излязоха с ултиматум за започване на договаряния за мач против кандидата Луис Ортис от Куба.

" Очевидно в този момент на Джошуа следва да се боксира с Пулев и Ортис. Преди време Ортис бе разгласен за наложителен кандидат, само че ние към този момент имаме подписана договореност.

Тя гласи, че в случай, че Кличко не изиска реванш, Пулев ще е идващият противник на Антъни. Тъй че бих споделил, че редът е подобен - Пулев.

След него е Ортис и в случай че Дионтей Уайлдър към момента е притежател на пояса в WBA, идващото лято може да има мач с него ", сподели Хърн, представен от " 24 часа ".

Евентуална среща сред Джошуа и Пулев може да се организира на 28 октомври в Кардиф, защото датата и мястото на дуела бяха резервирани за реванша на Кличко и Антъни още при започване на месец юли.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР